Bizi takip edin!

ASAYİŞ

Bariyerlere çarpan otomobilin motoru ayrıldı

Şişli, Piyalepaşa Bulvarı’nda hızını alamayan otomobil sürücüsü bariyerlere çarparak kaza yaptı. Kaza yapan otomobilin motoru yola fırlarken hurdaya dönen araçta bulunan 3 kişi kazayı yara almadan atlattı.

Süper Gazete / Asayiş - 12.03.2019

Piyalepaşa Bulvarı, Kasımpaşa istikametinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gerçekleşti. Saat 11.45 sıralarında Çağlayan’dan Kasımpaşa istikametine seyir halinde olan Kadir S. isimli sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Kadir S. yönetimindeki 34 JN 5993 plakalı otomobilin motor kısmı koptu. Otomobilin ön kısmında bir şey kalmazken araç içinde bulunan 3 kişi ise kazayı yara almadan atlattı.
Kazayı gören sürücüler ise durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri otomobilde bulunan üç kişiye ilk kontrolü olay yerinde yaptı. Yapılan kontrollerde vatandaşların iyi olduğu görüldü. Ancak sağlık ekipleri iki kişiyi tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırdı.
Meydana gelen tek taraflı trafik kazası nedeniyle Piyalepaşa Bulvarı Kasımpaşa istikametinde uzun trafik yoğunluğu yaşandı. Ekipler kaza çevresinde önlem alırken trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlandı.

Yorumlar

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

 

Facebook Yorumları

Okumaya Devam Edin

ASAYİŞ

Polisten uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Balıkesir polisi, İstanbul’dan Balıkesir’e 9 kilo bonzai getiren 2 uyuşturucu tacirini yakaladı.

Süper Gazete / Asayiş -

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapan kişilere düzenlediği operasyonda 9 kilo bonzai ele geçirdi. Narkotik ekipleri yaptığı istihbarat çalışmasında özel araç ile İstanbul’dan yüklü miktarda bonzai maddesi getirileceğinin öğrenilmesi üzerine araç arama noktasında durduruldu. Araç içerisinde bulunan Y.B. ve A.İ. adlı iki kişide 12 parça halinde toplamda 9 kilo bonzai ele geçirildi. Araçta bulunan Y.B. ve A.İ. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Okumaya Devam Edin

ASAYİŞ

Bursa’da El Kaide operasyonu

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan terör operasyonunda İçişleri Bakanlığınca hakkında yurda giriş ve çıkış yasağı bulunan El Kaide militanı yakalandı.

Süper Gazete / Asayiş

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri İçişleri bakanlığınca hakkında yurda giriş çıkış yasağı bulunan ve El Kaide Terör Örgütü Bağlantılı Fatih El Şam Cephesi (Fec El Nusra) Terör Örgütünce bağlantılı olduğu belirlenen Azerbaycan uyruklu bir kişinin Gürsu ilçesi Toki İpekyolu mahallesinde ikamet ettiğini tespit etti. Yapılan operasyonla şüpheli İ.S gözaltına alınırken çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Okumaya Devam Edin

ASAYİŞ

TSK’nın koronavirüs yeni planı masada

Türkiye, yurt genelinde sıkı koronavirüs tedbirleri alırken Türk Silahlı Kuvvetleri de harekete geçti.

CELP VE TERHİSLERİN İPTALİ

Bu kapsamda celp ve terhislerin ertelenmesi masaya yatırıldı.

Konuyla ilgili çalışmalar yapılıyor.

BEDELLİYE UZAKTAN EĞİTİM

Milli Savunma Bakanlığı bedelli askerlik uygulamasıyla ilgili de yeni bir plan yaptı.

Buna göre; bedelliler kışlaya gitmeden uzaktan eğitimle askerlik hizmetini tamamlayabilir.

KARAR ERDOĞAN’DA

Konuyla ilgili çalışmalar devam ederken son kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceği öğrenildi.

Okumaya Devam Edin

Öne Çıkanlar